Tjenester

"Jeg tegner på et projekt, indtil det er så godt, at jeg har lyst til selv at bo der. "Om- og tilbygning


Har I behov for ekstra plads? Når kvadratmeterne ikke rækker, eller er fordelt anderledes end du ønsker det, kan en om- eller tilbygning være løsningen. Ud fra dine behov hjælper jeg med at se hvilke muligheder du har.Sammenlægningen af 2 lejligheder


Har du brug for en arkitekt, når du skal udarbejde et projekt for sammenlægningen af lejlighederne? Det er altid en god idé at få en arkitekt til at se på, hvordan du får mest muligt ud af den plads, du opnår ved at lægge 2 lejligheder sammen. Jeg kan se muligheder med rummene, som du måske ikke selv havde tænkt på.


Småhuse


Ingen del af din ejendom er for lille eller for ubetydelig til at blive betragtet ud fra et arkitektonisk synspunkt. Jeg hjælper med løsningerne til ejendommens mindre bygninger.Projektforslag og budgettering


Jeg tilbyder kalkulation til de fleste opgaver inden for tilbudsgivning, forkalkulation,  tilbudsoverslag og detailkalkulation. Jeg kan laver også en realistisk vurdering af dit budget i forhold til dine ønsker.


Programme, vi bruger, er  SIGMA Professional.


Arbajdstegninger og materialebeskrivelse


Komplekse bygningsdele kræver tekniske tegninger, dette er din sikkerhed for at håndværkeren udfører arbejdet byggeteknisk korrekt. Jeg udfører detaljeret tegningsmateriale som håndværkeren kan forstå.
3D  visualisering, salgsprojekter


Er det svært at føle rummeligheden udfra en plantegning? Er det svært at sælge og overbevise køberne om mulighederne i dit hus?  Disse tvivl undgår bygherre hos mig, da jeg projekterer alle projekter i 3D. Jeg kan give bygherre en rundvisning i boligen ved hjælp af visualiseringer, enten i form af billeder eller film.


Santaplan - v/Monika Santa

 

+45 20 23 33 67   

ms@santaplan.dk

CVR 33 45 52 32

 

 

arkitekthjælp til private i Nordsjælland